Full rulle!

Nu börjar det äääääntligen grönska lite smått häruppe i norr 😀 Det är helt underbart att få en gräsdoftande vindpust i nyllet när man är ute, livet återvänder 🙂 Den senaste tiden har jag varit helt fullbokad, jag har haft så himla roligt och träffat så mkt fina människor! Jättekul! En lite småjobbig sak var dock att jag måste ta ett självporträtt, jag får liksom aldrig till ett bra leende framför en kamera xD Men jag satte en enkel ljussättning i studion, kopplade ihop en kamera med Snapbridge (gör att jag kan fjärrstyra kameran med mobilen) och satte igång. Jag orkade inte gå till kontoret för att hämta en speedlight som jag tänkte ha till upplättning, så jag testade min gamla Daf-42, min allra första speedlight som har mååånga år på nacken, och döm av min förvåning så funkade den perfekt! 😀 Hur som helst, här är resultatet:

Häromveckan fick jag hem en stor sändning med rekvisita som jag beställt utrikes, jag blev så himla nöjd!! Jag tänkte försöka hinna att fota ngn dag och lägga upp på hemsidan ett urval av vad man kan använda sig av för rekvisita här, hoppas jag hittar tid till det inom kort 🙂