Nytt år igen ^^

Ja fort gick ett år sen jag uppdaterade senast! Och vilket år sen… Hoppas ni fått vara friska, och att ni får fortsätta med det! Själv har jag varit frisk och jobbat på som vanligt. Även om det är en underlig tid just nu så har jag som vanligt fått träffa en massa glada, trevliga människor, både stora och små 🙂 En av förra sommarens höjdpunkter var definitivt helikopterturen jag fick ta upp till Syterskalet 😀 Så häftigt!! Jag som är väldigt flygrädd men samtidigt rätt intresserad av allt som rör aviation kände en skräckblandad förtjusning deluxe, men det gick ju hur bra som helst 🙂 Sen måste jag ge brudparet en stående ovation för utomordentligt bra val av vigselplats, utsikten däruppe kan nog ta andan ur vem som helst. Sen att regnet ÖSTE ner under hela vigseln och fotograferingen gjorde ingenting, alla var på topphumör ändå 🙂

 

3 thoughts on “Nytt år igen ^^

  1. Pingback: URL

Comments are closed.