Midsommarljus

Det är något speciellt med våra ljusa, underbara sommarnätter här uppe i norr. Min man som kommer från Göteborg kan ibland ha svårt att sova när det är så ljust, men själv tycker jag att det är helt fantastiskt och skulle inte ha några som helst problem om det var ljust nattetid året om. För fotografering så är ljuset dessutom helt perfekt om vädret är fint 🙂

Under midsommarhelgen var jag uppe på Storsvartliden som ligger utanför Vargträsk och fotograferade lite. Har ni inte varit däruppe någon gång så kan jag rekommendera ett besök! Storsvartliden ligger nästan 600m över havet, och klättrar du upp i utsiktstornet så har du en helt fantastisk utsikt i alla väderstreck. Uppe på berget råder fjällvegetation, och det är ganska coolt att ha fjällbjörk så pass nära kusten.

Jag hade tänkt fotografera från tornet, men eftersom jag är så extremt höjdrädd och tornet svajade i blåsten så mäktade jag inte att få fram kameran däruppe xD Däremot så blev det bilder från marknivå, här nedan är en av dom 🙂