Action!

Jag är väldigt glad över att få ha uppdraget att fotografera på Umeås travbana, Umåker. Det är fantastiskt roligt med action, vackra djur och spänning!

Carlos Goldie på Umåker

Dessutom känner jag att jag har utvecklats enormt som fotograf sedan jag började fotografera där 2016. Både tekniskt under svårare ljusförhållanden och överlag, men även att jag lärt mig att på ett väldigt bra och effektivt sätt hantera stressiga situationer 🙂 Jag redigerar alla bilder mellan loppen, och oftast har jag bara minuter på mig att ladda upp bilderna från minneskortet till datorn, göra ett urval som sedan redigeras och exporteras i tre olika varianter. Sedan går starten i nästa lopp! Jag fotograferar målgång, prisutdelning och segerdefilering och drömscenariot för mig som fotograf är när det kommer en klar segrare på upploppet, men ofta händer det att det kommer flera st i bredd och det är svårt att se vem som kommer att ta segern. Då gäller det att vara snabb och försöka ta snabba beslut, och jag har märkt att det blir absolut bäst om man helt enkelt slutar tänka och bara följer sin instinkt. Jag har fått se väldigt många fina hästar, bl.a Propulsion, Diamanten och Månprinsen för att nämna några, men varje tävlingsdag kryllar det av vackra hästar på banan 🙂

Kent Forsberg, Stig H Johansson och Erik Adielsson skålar efter Diamantens seger.

Vackra topphästen Makethemark med Ulf Ohlsson i sulkyn

Ulf Ohlsson och Matteus Lillieborg

 

Nu är Novemberkampanjen i full gång! Passa på att boka tid för gratis studiofotografering, erbjudandet gäller hela november 🙂